Hoe begeleidt Choice en Partners mijn outplacement?

De outplacement-trajecten van Choice en Partners worden volledig op maat samengesteld en zijn zowel individueel als in groepsverband te volgen. Je leert het verlies van je baan te accepteren en we gaan aan de slag met de vragen ‘wie ben ik?’, ‘’wat kan ik?’ en ‘wat wil ik, ‘wat vind ik belangrijk?’ Vervolgens ga je actief aan de slag met de sollicitatiestrategie die voor jou het beste werkt. Hierin gebruik je vanzelfsprekend social media, je kunt een videoportret maken en je ontdekt de kracht van netwerken. Je maakt gebruik van ons online platform en we zetten jobhunting in.

Choice en Partners vindt het belangrijk om naar jou te luisteren en kiest dan ook voor een persoonlijke aanpak, waarbij we de rust en ruimte creëren om vol energie en creativiteit met je te werken aan jouw outplacement-traject. Want het doel is: een passende en duurzame nieuwe baan of starten als zelfstandige.

Choice en Partners helpt jou op pad

Ook al doe je er alles aan om een nieuwe baan te vinden, soms is het fijn om een sparringpartner te hebben. Choice en Partners biedt professionele ondersteuning in het benaderen van jouw persoonlijke arbeidsmarkt op basis van ‘personal branding’. Wij hebben in de afgelopen 25 jaar een flink netwerk opgebouwd, waardoor we je vaak in de goede richting kunnen sturen. Zo vind je snel werk dat echt bij je past en waarvan je  energie krijgt.

Outplacement begeleiding bieden wij aan in de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Maastricht, Rotterdam, Breda, Utrecht en Zwolle.

Contact