Ontslagen, wat nu?

Ontslag is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis. Na een dienstverband van twee jaar of langer heb je bij ontslag recht op een transitievergoeding. Deze kun je gebruiken bij outplacement. Het is  goed om voor een outplacementtraject te rade te gaan bij een deskundig adviseur. Bij outplacement in de regio Maastricht stellen onze adviseurs een op maat gemaakt loopbaanplan op. Met dit loopbaanplan leer je om te gaan met het verlies van je baan. Daarnaast ga je kijken naar nieuwe mogelijkheden binnen je beroep.

Na ontslag een nieuwe baan zoeken in de regio Maastricht?

Als je ontslagen bent, is misschien je eerste prioriteit het vinden van een nieuwe baan. Zo simpel is dat echter meestal niet. Ook spelen er wellicht nog andere zaken die aandacht behoeven. Misschien ben je boos op je werkgever, heb je het ontslag nog niet verwerkt of weet je niet wat je wilt.  Ben je op zoek naar een outplacementbureau in de regio Maastricht die je hierbij kan kan helpen? De outplacement coaches van Choice bieden persoonlijke ondersteuning. Ook hebben zij de juiste certificaten, zoals NOLOC en CMI en daarnaast jarenlang ervaring.

Krijg ik ook een sollicitatietraining in de regio Maastricht?

Heb je een vacature gevonden die bij jou past dan is een sollicitatiestrategie de vervolgstap. Hier kunnen onze adviseurs je (ook) bij helpen. Gezamenlijk zoek je naar een een sollicitatiestrategie die bij je past.  Een eerste indruk is bij het solliciteren vaak bepalend. Ben je onzeker voor een sollicitatiegesprek? Dan kun je heel veel hebben aan onze sollicitatietraining. Tijdens de training kijken we bijvoorbeeld naar de manier waarop jij jezelf presenteert. Van daar uit bekijken we hoe je je het beste kunt voorbereiden en welke vragen je kunt verwachten. Met onze sollicitatietraining doe je ontzettend veel kennis op, die je in je verdere carrière kan benutten. Neem vrijblijvens contact met ons op voor een sollicitatietraining in Maastricht.

Choice en Partners kan je ook verder helpen met re-integratie in de regio Maastricht.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden