Maar soms is dat niet zo gemakkelijk en weet je niet zo goed wie je eigenlijk bent, wat belangrijk voor je is, waar je competenties liggen en wat je er dan vervolgens mee gaat doen.

Wij van Choice zijn er van overtuigd dat het belangrijk is om eerst met deze vragen aan de slag te gaan, om vervolgens zelf koersvast je doel te kunnen bereiken. Immers als je iets zelf graag wil, is de kans op succes groter. Dit geldt voor vraagstukken rondom je loopbaan, maar ook als je een nieuwe baan moet zoeken na b.v. een reorganisatie, of als je leidinggevende vindt dat je eigenlijk niet zo goed meer functioneert. Ook in de situatie dat je weer moet re-integreren omdat je ziek bent geweest, is het des te belangrijker goed te weten wat jij wil en wat je aan kunt.

Wat heeft je werkgever hier nu aan? Een gemotiveerde, zelfbewuste, doelgerichte werknemer, die weet waar hij naar toe wil met zijn carrière is over het algemeen veel ‘productiever’ en zal minder snel ziek thuis blijven. Kortom  de werkgever heeft een duurzamere werknemer: winst voor beiden.

Wij van Choice  ondersteunen de werknemer met het maken van de doordachte, authentieke en gemotiveerde keuzes, waardoor hij zelf in actie komt. We ondersteunen de werkgever door duurzame oplossingen te bieden voor de inzetbaarheid van zijn werknemers.

We doen dit gemotiveerd, betrokken en met een servicegerichte instelling al sinds 1993! Als dat niet duurzaam is!

Onze adviseurs

De adviseurs van Choice en Partners zetten mensen op het juiste pad. Een pad dat ze zelf kiezen. We helpen cliënten naar zichzelf te luisteren en te vertrouwen op hun eigen kwaliteiten.