Hoe werkt het traject van loopbaancoaching bij Choice?

Loopbaancoaching bij Choice en Partners is persoonlijke coaching waarbij we je beter leren kennen en samen zoeken we naar wat jouw volgende stap wordt in je werkende leven. Het doel is een situatie waarbij jij je goed voelt, bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en kiest voor iets dat je écht wilt. Na ons loopbaantraject ben jij beter in staat om goede beslissingen te nemen en weet je waar je de komende jaren naartoe kunt werken.

Hoe ga ik van werk naar leuker werk met loopbaancoaching?

Je hebt een baan, maar hierin vind je niet de voldoening die je zoekt. Waar komen jouw talenten het beste tot hun recht? Op gebied van coaching is Choice en Partners al jaren dé partner die jou helpt om erachter te komen wat jij het beste kunt en wilt. Zo kun je een realistische, weloverwogen nieuwe stap in je carrière zetten. Misschien is dit een nieuwe baan, meer persoonlijke ontwikkeling of misschien wil je van werkgebied te veranderen. De ideale situatie is voor iedereen verschillend. Onze professionele loopbaancoaching is dan ook keer op keer een uniek traject.

Hoe maak ik de juiste keuzes?

Beslissen een andere weg in te slaan, is niet altijd makkelijk. Bijvoorbeeld wanneer je voor een nieuwe uitdaging de zekerheid van je huidige functie moet opgeven. Misschien wil je minder gaan werken, zodat je meer tijd  krijgt voor jezelf en je gezin, maar vrees je dan een promotie mis te lopen… Wat jouw dilemma ook is, Choice en Partners helpt jou. In een loopbaantraject worden de voors en tegens van verschillende loopbaanopties op een rijtje gezet en in gekoppeld aan wie jij bent. Door het coachgesprek met een persoonlijke coach sta jij sterk in je schoenen. Hierdoor maak je makkelijker een weloverwogen beslissing.

Waarom zou ik kiezen voor loopbaancoaching?

Stress en burn-out zijn vaak het gevolg van een ongelukkige werksituatie of een niet passende functie. Door samen met een loopbaancoach te kijken naar jouw talenten, interesses en capaciteiten, krijg je inzicht in wat er verandert moet en kan worden. Loopbaancoaching is voor iedereen geschikt, van young professional tot en met werkende senior. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Choice is actief in heel Nederland. Ben je op zoek naar loopbaancoaches in Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Breda, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam of Utrecht? Dan helpen wij je graag.

 

Choice is ook gespecialiseerd in re-integratie en outplacement.

Contact