Werken bij Choice en Partners

Jobhunter - (Freelance/ zzp/ remote)

Wie zijn wij?

Choice en Partners is een ervaren specialist op het gebied van re-integratie, outplacement en loonbaancoaching. Wij bestaan al meer dan 25 jaar. Ons hoofdkantoor zit in Hilversum, maar wij opereren landelijk met partners in verschillende regio’s. Wij staan bekend om onze specialistische begeleiding, onze maatwerk-aanpak, onze flexibiliteit en onze expertise.

Wij zijn op zoek naar een Jobhunter (16 – 32 uur).

Werken waar en wanneer je wilt!

Spreekt het begeleiden van kandidaten naar een nieuwe baan jou aan en
schroom jij niet om met mensen en organisaties te bellen? Dan zijn wij
op zoek naar jou!

Een leuke en enthousiaste collega “jobhunter” voor 16 – 32 uur in de week die samen met ons kandidaten wil begeleiden naar Duurzaam werk.

Deze functie kan goed op afstand, via (beeld)bellen en online contact, worden uitgevoerd en is daardoor ideaal voor iemand die flexibel wil werken.

Wat ga je doen?

Als jobhunter help je kandidaten met het vinden van passend werk. Dit doe je door actief op zoek te gaan naar (online) vacatures maar ook juist probeer je onzichtbare vacatures en kansen te achterhalen en mogelijkheden te creëren bij bedrijven door actief te bellen en contacten te leggen. Met als doel: een match maken tussen het opgesteld zoekprofiel van de kandidaat en een passend werkaanbod.

Daarnaast help je de kandidaten met het sollicitatieproces. Niet alleen praktisch, maar juist ook door persoonlijke coaching en ondersteuning om kandidaten te motiveren.

Jouw werkzaamheden zijn o.a.:
– Het zoeken naar passend werk voor de kandidaat.
– Het opstellen van een cv en/of motivatiebrief samen met een kandidaat ofwel het “sollicitatieklaar” maken van een kandidaat.
– Het opstellen en inrichten van een LinkedIn profiel samen met de kandidaat.
– Het daadwerkelijke jobhunten, oftewel: het actief zoeken naar passende vacatures en bedrijven in de woonomgeving van de kandidaat, of het ‘warm’ introduceren van de kandidaat bij een potentieel nieuwe werkgever.
– Teams/belafspraken met kandidaten om de voortgang te bespreken.
– Overleg met re-integratiebegeleiders en andere jobhunters over de te volgen strategie.
– Oefenen/trainen van een sollicitatiegesprek met de kandidaat.

Wat bieden wij jou?

Vrijheid, flexibiliteit, persoonlijke ondersteuning en ontwikkeling. Bij Choice en Partners krijg je de kans om te werken wanneer en waar je wilt, vanuit het vertrouwen dat aan het einde van de week je je uiterste best hebt gedaan om het beste resultaat neer te zetten voor de kandidaten. Daarbij krijg je de ruimte voor de nodige creativiteit. Het doel is natuurlijk om tot een goed resultaat te komen maar het persoonlijke aspect wordt nooit uit het oog verloren.

Een jobhunter bij Choice en Partners staat er bovendien nooit alleen voor. Je werkt met gezellige en hulpvaardige collega’s door het hele land waarmee je ten alle tijden kunt sparren. Ook over alternatieve en creatieve stappen in de begeleiding als de meer gangbare acties onvoldoende resultaat blijken te hebben.

En hoewel we een erg gezellig kantoor in Hilversum hebben, kun je deze functie ook vanuit huis of zelfs remote vanuit het buitenland doen.

Wij bieden:
– Een goed tarief op basis van relevante werkervaring;
– Flexibele werkuren en werk vanuit huis (of buitenland) mogelijkheden

Wat vragen wij van jou?

– Zelfstandigheid en daadkracht
– MBO+ HBO werk- en denkniveau
– Je bent commercieel, hebt geen angst om de telefoon te pakken
– (Basis) kennis van wet- en regelgeving omtrent sociale zekerheid is een pré, maar heb je dit niet dan leren we je dat graag!
– Een prestatiegerichte instelling en je bent in staat jouw eigen werk te organiseren;
– Een creatief en probleemoplossend vermogen;

 

Interesse in deze vacature? Mail naar info@choicepartners.nl of bel ons op 085-4632443.

Re-integratie adviseur ZZP

Ben jij een ervaren re-integratie adviseur (2e spoor), dan komen we graag in contact met je!

We zoeken ZZP-adviseurs in verschillende regio’s in het land, met name in Friesland en Limburg.

Neem contact met ons op voor meer informatie via het contactformulier op de pagina Contact.

Of bel voor meer informatie: 033- 463 24 43