Ontslagen, wat nu?

Wanneer je na een dienstverband van twee jaar of langer ontslagen wordt, heb je recht op een transitievergoeding die je kunt gebruiken bij outplacement. Als je in een outplacement traject terecht komt is het aan te raden om de hulp van een adviseur in te schakelen. Bij outplacement in Amsterdam helpen onze adviseurs jou bij het opstellen van een op maat samengesteld carrièreplan. Hierbij leer je om te gaan met het verlies van je baan en ga je kijken naar nieuwe mogelijkheden binnen je beroep.

Hoe vind ik na ontslag een nieuwe baan in Amsterdam?

Solliciteren na ontslag is niet zo makkelijk als het lijkt. Misschien ben je boos op je werkgever, heb je het ontslag nog niet verwerkt of weet je niet wat je wil. Daarnaast vind je een baan die echt bij je past niet in één dag. Ben je op zoek naar een outplacementbureau in Amsterdam? De outplacementcoaches van Choice bieden persoonlijke ondersteuning bij de heroriëntatie op jouw loopbaan en jouw personal branding. Onze outplacement coaches hebben jarenlange ervaring en hebben de juiste certificaten, zoals NOLOC en CMI.

Krijg ik ook sollicitatietraining in Amsterdam?

weet je welke functie er bij jou past? Dan ga je met je coach actief aan de slag met een sollicitatiestrategie die voor jou het beste werkt. Ben je onzeker over een sollicitatiegesprek voor een nieuwe baan? De eerste indruk die je maakt is vaak bepalend, vooral als het om solliciteren gaat. Tijdens de sollicitatietraining kijken we naar de manier waarop jij jezelf presenteert. Vanuit daar gaan we kijken hoe je je het beste kunt voorbereiden en wat voor vragen je kunt verwachten. Daarnaast doe je tijdens de training ontzettend veel kennis op, die je in je verdere carrière kan benutten. Onze adviseurs uit Amsterdam staan voor je klaar.

 

Choice biedt naast Outplacement ook Re-integratie in Amsterdam aan. En loopbaanbegeleiding in Amsterdam.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden