Op zoek naar loopbaanbegeleiding in Amsterdam?

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding in Amsterdam? Met personal coaching van Choice volg je een kortlopend traject waarin we verschillende loopbaan opties tegen elkaar afwegen. We kijken hierbij uitvoerig naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. Door de juiste vragen te stellen, krijgen wij samen een goed beeld van wie jij bent en wat er bij je past. Hierna ben je beter in staat om, samen met ons, naar de verschillende loopbaan opties te kijken. Met deze nieuwe inzichten maak je een gefundeerde beslissing.

Hoe werkt loopbaanadvies in Amsterdam?

Al een aantal jaren werkzaam maar niet tevreden met je huidige loopbaan in Amsterdam? Dit kan een goede reden zijn voor een carrière switch! Neem een loopbaancoach in Amsterdam in de arm om samen over je opties te sparren. De loopbaancoaches van Choice nemen tijdens een oriënterend onderzoek je persoonlijke en professionele ontwikkeling door. Hierdoor komen we er snel achter waar je ontevredenheid vandaan komt. Samen met je loopbaancoach in Amsterdam stel je vervolgens een ontwikkelplan op. Met de nieuwe inzichten maak je vervolgens een weloverwogen volgende stap in je verdere loopbaan.

Persoonlijke ontwikkeling in Amsterdam

Ontevreden met je loopbaan in Amsterdam, is je huidige studie geen goede keuze of wil je van branche switchen? Schakel dan de hulp in van een Choice loopbaancoach in Amsterdam. Je baan is immers een groot onderdeel van je dagelijks leven. Met onze professionele loopbaancoaching ga je oplossingsgericht te werk. Je wordt geholpen bij het ontwikkelen en formuleren van je persoonlijke competenties. We helpen mensen in ieder stadium van hun loopbaan. Je kunt bij ons terecht als je zonder baan zit, maar ook als je je huidige functie niet meer interessant vindt. Zekerheid loslaten om een nieuwe weg in te slaan wordt makkelijker met loopbaan coaching die je de goede richting op stuurt.

Met loopbaancoaching in Amsterdam, ga je op zoek naar een nieuwe functie die bij bij jou past. Interesses, kwaliteiten en competenties worden in kaart gebracht waarna we precies weten wat jouw kansen zijn en wat je in een nieuwe baan kunt en wilt bereiken. Choice helpt je graag met die nieuwe stap in jouw loopbaan. We doen dit door middel van een uitgebreide persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek in combinatie met aanvullende persoonlijke gesprekken met een ervaren coach in Amsterdam.

Voor loopbaan- en personal coaching ben je bij Choice aan het juiste adres. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons voorop. Naast loopbaancoaching, biedt Choice ook outplacement in Amsterdam en re-integratie in Amsterdam aan. Meer informatie over coaching bij Choice of direct een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek? Vul dan hiernaast je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs