Ontslagen, wat nu?

Ontslag is zeer ingrijpend. Na een dienstverband van twee jaar of langer, heb je bij ontslag recht op een transitievergoeding. Deze kun je gebruiken voor outplacement. Bij en een outplacementtraject is het zeer raadzaam om de hulp van een adviseur in te schakelen. De adviseurs van Choice helpen je bij outplacement in de regio Breda. Zij stellen een op maat gemaakt carrièreplan op en je leert om te gaan met het verlies van je baan. Daarnaast gaan we met jou kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe baan.

Na ontslag een nieuwe baan zoeken in de regio Breda?

Als je ontslagen bent, is solliciteren lang niet zo makkelijk als het lijkt. Misschien ben je boos op je werkgever, heb je het ontslag nog niet verwerkt of weet je niet wat je wilt. Het vinden van een baan die echt bij je past, lukt daarnaast ook niet in één dag. Ben je op zoek naar een outplacementbureau in de regio Breda? De outplacement coaches van Choice bieden persoonlijke ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan in de regio Breda op basis van jouw personal branding. De outplacement coaches van Choice hebben de juiste certificaten, zoals NOLOC en CMI en daarnaast jarenlang ervaring.

Krijg ik ook een sollicitatietraining in de regio Breda?

Heb je een vacature gevonden die bij jou past? Dan is een sollicitatiestrategie de vervolgstap en hier kunnen onze adviseurs je bij helpen. Hierdoor heb je een sollicitatiestrategie die bij je past. Ben je onzeker voor een sollicitatiegesprek voor een nieuwe baan? Als het om solliciteren gaat is de eerste indruk die je maakt vaak bepalend. Tijdens de sollicitatietraining kijken we daarom naar de manier waarop jij jezelf presenteert. Vanuit daar gaan we kijken hoe je je het beste kunt voorbereiden en welke vragen je kunt verwachten. Met de sollicitatietraining doe je ontzettend veel kennis op, die je in je verdere carrière kan benutten. Onze adviseurs in de regio Breda staan voor je klaar.

 

Choice kan je ook verder helpen met Loopbaanbegeleiding in de regio Breda of Re-integratie in de regio Breda.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs