Ontslagen, wat nu?

Word je na een dienstverband van twee jaar of langer ontslagen? Dan heb je recht op een transitievergoeding die je kunt gebruiken bij outplacement. Het is aan te raden om dan een adviseur in te schakelen. Een adviseur kan je bij outplacement in Amersfoort met verschillende zaken helpen. Denk hierbij aan het verwerken van het verlies van je baan, maar ook bij het opstellen van een carrièreplan. Hiermee krijg je inzicht in de mogelijkheden binnen je beroep, zodat je snel weer verder kunt. Wij bieden hierbij een transparante en persoonlijke aanpak aan.d

Na ontslag een nieuwe baan zoeken in Amersfoort?

Wij snappen dat het lastig is om weer opnieuw te moeten solliciteren na een ontslag. Het kost vaak tijd om dit ontslag te verwerken en het vinden van een nieuwe baan is ook niet altijd makkelijk. Wellicht weet je ook niet goed wat je wil of wat de volgende stap in je loopbaan is. Een outplacementbureau kan je hierbij helpen. Ben je op zoek naar een outplacementbureau in Amersfoort? Onze outplacement coaches bieden persoonlijke en transparante ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan in Amersfoort. Op basis van jouw personal branding maken we een plan van aanpak. De outplacement coaches van Choice hebben jarenlang ervaring om je hierbij te helpen.

Krijg ik ook sollicitatietraining in Amersfoort?

Heb je een vacature gevonden waar je graag op wilt solliciteren? Een sollicitatietraining komt altijd goed van pas. Tijdens deze sollicitatietraining stel je samen met je adviseur een sollicitatiestrategie op. Zo leer je hoe je jezelf het beste kunt presenteren en welke vragen je tijdens het gesprek kunt verwachten. Met deze training doe je ontzettend veel kennis op die je de rest van je carrière nog kunt gebruiken. De Choice adviseurs uit Amersfoort staan voor je klaar om je hierbij te helpen.

Andere diensten in Amersfoort:

 

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden