Waarom loopbaanbegeleiding in Amersfoort?

De volgende stap in je carrière nemen doe je een stuk makkelijker nadat je loopbaanbegeleiding hebt gehad. Woon je in Amersfoort of in de omgeving van Amersfoort? Dan kun je terecht bij Choice voor professionele begeleiding. Onze loopbaanbegeleiding in Amersfoort zal je inzicht geven in verschillende loopbaanopties en onze loopbaancoach gaat samen met je kijken naar je ambities, talenten, beperkingen en normen en waarden. Daarna zetten jullie alles op een rijtje in een ontwikkelplan. Hierdoor neem je een realistische, weloverwogen beslissing.

Hoe werkt loopbaanadvies in Amersfoort?

Kan jij meer dan wat je nu in je huidige functie, loopbaan of studie laat zien? Dan is het een goed idee zijn om loopbaanadvies in te winnen om tot nieuwe inzichten te komen rondom je carrière. We gaan dan samen bekijken hoe jij wel al je capaciteiten kunt benutten. Tijdens het traject met een loopbaancoach in Amersfoort kijken we naar je persoonlijke competenties. Daarna maken we een ontwikkelplan. Met dit achter de hand zet je vol zelfvertrouwen de volgende stap in jouw loopbaan, of dit nu doorgroeien in je huidige functie of kiezen voor een nieuwe functie is. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal!

Persoonlijke ontwikkeling in Amersfoort

Loopbaanadvies heeft niet alleen betrekking op huidig werk. Ook als je momenteel zonder baan zit of studeert, kun je bij Choice terecht. Twijfels over je huidige branche, organisatie of functie? Met een loopbaancoach ga je oplossingsgericht te werk waarbij we je een zetje in de goede richting geven. Dit kan spannend zijn. Het opzeggen van een baan of switchen van studie is zeker geen makkelijke keuze. Met de hulp van je loopbaancoach in Amersfoort krijg je de controle over je loopbaan weer terug.

Dit traject is erop gericht dé nieuwe baan te zoeken die bij jou past en waarbij je al je capaciteiten benut. Waar liggen je interesses en kwaliteiten? Welke competenties heb je en hoe kun je deze inzetten in je leven of loopbaan? Hoe kom je erachter welke carrière écht bij jou past? Choice helpt je met deze lastige keuzes met onder meer een uitgebreide loopbaanscan en aanvullende gesprekken. Onze professionele adviseurs uit Amersfoort staan voor je klaar.

Ben je op zoek naar een coach in de buurt? Vul hiernaast je gegevens in, dan nodigen we je uit voor een gratis oriënteringsgesprek.

Choice kan naast loopbaanadvies ook helpen met outplacement in Amersfoort en re-integratie in Amersfoort. Verder bieden we niet alleen onze diensten aan in Amersfoort. Utrecht, Den Haag en Amsterdam zijn maar enkele van de steden waarin wij actief zijn! Neem snel contact op met een coach in je omgeving.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden