Ontslagen, wat nu?

Een ontslag is een ingrijpende gebeurtenis die tijd kost om te verwerken. Het is daarom aan te raden om een adviseur in te schakelen als je in een outplacementtraject terecht komt. Onze adviseurs kunnen bij outplacement in Den Haag helpen bij het opstellen van een carrièreplan. Met dit plan leer je om het verlies van je baan te verwerken. Vervolgens gaan jullie samen kijken naar nieuwe mogelijkheden binnen je beroep, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Nieuwe baan zoeken in Den Haag

Als je net ontslagen bent, is solliciteren niet zo gemakkelijk als het lijkt. Het is logisch dat je dit niet meteen verwerkt hebt of dat je nog boos bent op je werkgever. Wellicht weet je ook niet wat voor nieuwe baan je wil, waardoor je niet doelgericht op zoek kan. Hier kan een outplacementbureau bij helpen.

Sollicitatietraining in Den Haag

Heb je een vacature gevonden die bij jou past en wil je graag begeleiding bij de voorbereiding voor een sollicitatiegesprek? Met onze adviseurs ga je actief aan de slag om een sollicitatiestrategie op te stellen die bij jou past. De eerste indruk die je maakt is vaak bepalend en daarom is het goed om na te denken hoe je jezelf kunt presenteren. Dit leer je tijdens de sollicitatietraining. Vervolgens helpen we je bij de voorbereiding voor het gesprek en oefenen we de vragen die je kunt verwachten. Na deze sollicitatietraining in Den Haag heb jij de kennis om een goed sollicitatiegesprek te voeren. Onze adviseurs in Den Haag staan voor je klaar.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden