Ontslagen, wat nu?

Het is zeer ingrijpend om met ontslag geconfronteerd te worden. Wanneer je twee jaar of langer in dienst was, heb je recht op een transitievergoeding. Deze kun je inzetten voor outplacement. Schakel hierbij bij voorkeur een deskundig adviseur in. Bij Choice outplacement in Utrecht stellen onze adviseurs een op maat gemaakt carrièreplan op. Ook hebben we aandacht voor het leren omgaan met het verlies van je baan. En we kijken naar nieuwe mogelijkheden binnen of buiten je werkveld.

Na ontslag een nieuwe baan zoeken in Utrecht?

Gaan solliciteren na ontslag is lang niet zo makkelijk als het lijkt. Misschien heb je het ontslag nog niet verwerkt, ben je boos op je werkgever of weet je niet wat je wilt. Het vinden van een baan die echt bij je past, lukt dan ook niet in één dag. Zoek je hulp bij outplacement in Utrecht? De outplacement coaches van Choice geven persoonlijke ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan in Utrecht. Onze coaches hebben de juiste certificaten, zoals NOLOC en CMI en daarnaast jarenlang ervaring.

Krijg ik ook een sollicitatietraining in Utrecht?

Zoeken naar de vacature die bij jou past? En wat als je die vindt? Ben je onzeker voor een sollicitatiegesprek voor een nieuwe baan? Een sollicitatiestrategie bepalen is een logische vervolgstap. Onze adviseurs helpen je hier (ook) bij. Zij zoeken met jou naar een sollicitatiestrategie die bij je past.

Als het om solliciteren gaat is de eerste indruk die je maakt vaak bepalend. Tijdens de sollicitatietraining kijken we dan ook naar de manier waarop jij jezelf presenteert. We bereiden je voor en bespreken welke je kunt verwachten. Met de sollicitatietraining van Choice doe je ontzettend veel kennis op, die je in je verdere carrière kan benutten. Onze adviseurs uit Utrecht staan voor je klaar.

 

Choice kan je ook verder helpen met Loopbaanbegeleiding in Utrecht of Re-integratie in Utrecht.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs