Ontslagen, wat nu?

Een ontslag is een ingrijpende gebeurtenis en dat begrijpen wij bij Choice. Wanneer je na een dienstverband van twee jaar of langer ontslagen wordt, heb je recht op een transitievergoeding. Deze kun je gebruiken bij outplacement. Bij een outplacementtraject is het aan te raden om de hulp van een professional in te schakelen. Deze adviseur kan je helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt carrièreplan bij outplacement in Zwolle. Met dit carrièreplan leer je om het verlies van je baan een plekje te geven. Daarnaast gaan we kijken naar de mogelijkheden binnen je beroep.

Nieuwe baan zoeken in Zwolle

Opnieuw solliciteren is niet gemakkelijk als je ontslagen bent. Wellicht heb je het ontslag nog niet verwerkt, ben je nog boos op je werkgever of weet je niet goed wat de vervolgstap is. Het vinden van je nieuwe droombaan, lukt ook niet in één dag. Hier kun je een outplacementbureau voor inschakelen. Ben je op zoek naar een outplacementbureau in Zwolle? Bij Choice ben je zeker van persoonlijke ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan in Zwolle. Dit doen we op basis van jouw personal branding. De outplacement coaches in Zwolle hebben jarenlang ervaring en de juiste certificaten om je te helpen, zoals NOLOC en CMI.

Sollicitatietraining in Zwolle

Heb je een vacature gevonden die bij jou past en wil je op de functie solliciteren? Het opstellen van een sollicitatiestrategie is dan een slimme vervolgstap en onze adviseurs kunnen je hierbij helpen. Ben je onzeker over het sollicitatiegesprek voor die nieuwe baan? De eerste indruk is belangrijk en dat is bij een sollicitatie van groot belang. Hier ga je samen aan werken met je adviseur, zodat je leert hoe je jezelf moet presenteren. Vervolgens oefenen we vragen die je kunt verwachten en kijken we hoe je je het beste kunt voorbereiden. Na deze training heb je ontzettend veel kennis en kun je met vertrouwen het sollicitatiegesprek aangaan. De Choice adviseurs in Zwolle staan voor je klaar.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden