Ontslagen, wat nu?

Ontslag is een ingrijpende gebeurtenis. Bij een ontslag na een dienstverband van twee jaar of langer, heb je recht op een transitievergoeding. Deze kun je gebruiken bij outplacement. Het is bij een outplacementtraject aan te raden om de hulp van een adviseur in te schakelen. Bij outplacement in Rotterdam stellen onze adviseurs een op maat gemaakt carrièreplan op. Met dit carrièreplan leer je om te gaan met het verlies van je baan. Daarnaast ga je kijken naar nieuwe mogelijkheden binnen je beroep.

Na ontslag op zoek naar een nieuwe baan in Rotterdam?

Als je ontslagen bent, is solliciteren lang niet zo makkelijk als het lijkt. Misschien ben je boos op je werkgever, heb je het ontslag nog niet verwerkt of weet je niet wat je wilt. Het vinden van een baan die echt bij je past, lukt daarnaast ook niet in één dag. Ben je op zoek naar een outplacementbureau in Rotterdam? De outplacement coaches van Choice bieden persoonlijke ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan in Rotterdam op basis van jouw ‘personal branding‘. De outplacement coaches van Choice hebben de juiste certificaten, zoals NOLOC en CMI en daarnaast jarenlange ervaring.

Krijg ik ook sollicitatietraining in Rotterdam?

Heb je een vacature gevonden die bij jou past? Dan is een sollicitatiestrategie de vervolgstap en hier kunnen onze adviseurs je ook bij helpen. We zoeken een sollicitatiestrategie die bij je past. Ben je onzeker over een sollicitatiegesprek voor een nieuwe baan? Als het om solliciteren gaat is de eerste indruk die je maakt vaak bepalend. Tijdens de sollicitatietraining kijken we daarom naar de manier waarop jij jezelf presenteert. Vanuit daar gaan we kijken hoe je je het beste kunt voorbereiden en welke vragen je kunt verwachten. Met de sollicitatietraining doe je ontzettend veel kennis op, die je in je verdere carrière kan benutten. Onze adviseurs uit Rotterdam staan voor je klaar.

Choice biedt naast outplacement ook Re-integratie en Loopbaancoaching aan in Rotterdam.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden