Op zoek naar professionele loopbaanbegeleiding in Rotterdam?

Ben je op zoek naar professionele loopbaanbegeleiding in Rotterdam? Bij Choice kun je terecht voor een kortlopend traject waarbij we je huidige baan analyseren en helpen met een nieuwe stap in jouw loopbaan. Je wordt begeleid door een goede coach, die jouw drijfveren, talenten, diepe verlangens, normen en waarden, ambities en beperkingen onder de loep neemt. Na persoonlijke gesprekken hebben we inzicht in wie jij als persoon bent en wat er goed bij jou past. Een passende baan zoeken is hierna dan ook een gefundeerde keuze waarbij we kijken naar je kwaliteiten en talenten. Al onze coaches in Rotterdam hebben veel kennis en ervaring en helpen je je doelen te bereiken. Zij zorgen ervoor dat je weer vat krijgt op je loopbaan. Als dit jou wat lijkt, neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis kennismaking met een coach in Rotterdam.

Hoe werkt Loopbaanadvies in Rotterdam?

Heb je het gevoel dat je meer kan of ben je geïnteresseerd in een andere loopbaan in Rotterdam? Dit kan een reden zijn voor een carrièreswitch. Onze loopbaanbegeleiding in Rotterdam bestaat uit een oriënterend gesprek waarin je persoonlijke competenties worden geformuleerd in een ontwikkelplan. Aan de hand van het ontwikkelplan stel je samen met je loopbaan coach in Groningen je toekomstige loopbaan op. Door onze persoonlijke begeleiding weet je beter wat de juiste plek voor jou is in de maatschappij.

Persoonlijke ontwikkeling in Rotterdam

Niet gelukkig met je werk, studie of huidige functie? Roep dan de hulp in van een loopbaancoach van Choice in Rotterdam. Een loopbaancoach Rotterdam kan je oplossingsgericht coachen en helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Je kan bij ons terecht als op het moment zonder baan zit maar ook als je niet tevreden bent over je huidige baan. Het maken van een carrière switch is geen kleine stap. Zeker niet als dit betekent dat je je huidige functie, die zekerheid biedt, moet opzeggen. Met loopbaanadvies in Rotterdam word je gestimuleerd om de volgende stap in jouw carrière te zetten door middel van persoonlijke ontwikkeling. Vul hiernaast je informatie in voor een gratis oriëntatiegesprek!

Tijd om een oriëntatiegesprek in te plannen

We gaan op zoek naar de beste loopbaan voor jou. Onze loopbaancoaches combineren je interesses, kwaliteiten, competenties, talenten en drijfveren. Na een uitgebreide persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek met aanvullende gesprekken kun je gefundeerde keuzes maken en de volgende stap maken. Onze loopbaancoaches in Rotterdam staan voor je klaar. Wil je graag groeien in je carrière? Vraag dan nu vrijblijvend en gratis een eerste afspraak met onze adviseurs aan. Wij zoeken dan een coach waarmee je een goede klik hebt!

In Rotterdam bieden we naast loopbaanbegeleiding ook outplacement en re-integratie aan.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs