Onze loopbaancoaches in Den Haag staan voor je klaar

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding in Den Haag? Dan ben je aan het juiste adres bij Choice. Choice loopbaancoaching is een kortlopend traject waarin we verschillende loopbaanopties tegen elkaar afwegen. Onze loopbaancoach in Den Haag gaat met jou kijken naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. We zetten dan alles op een rijtje zetten en kijken wat bij jou als persoon past. Zo neem je een weloverwogen beslissing over wat je wilt in je loopbaan. Of je nu werkloos bent, student bent, of aan het werk bent, wij helpen je graag. Plan nu een gratis oriëntatiegesprek. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking bespreken wij jouw wensen omtrent de coaching en geven we je meer info over hoe wij werken bij Choice.

Loopbaanadvies met coach Den Haag

Komen jouw kwaliteiten en talenten tot zijn recht bij je huidige loopbaan in Den Haag? Als dat niet het geval is, kan dat een reden zijn voor een carrière switch. Mocht je twijfelen of je je huidige werk ook nog de komende jaren wilt doen, dan kun je samen met een loopbaancoach van Choice op zoek gaan naar wat je mist in je huidige baan. Jullie brengen je persoonlijke competenties in kaart en formuleren een ontwikkelplan. Met deze nieuwe inzichten kun je een weloverwogen keuze maken voor de volgende stap in je loopbaan.

Persoonlijke ontwikkeling in Den Haag

Als je belemmeringen in je werk, functie of studie ervaart, is het een goed idee om een loopbaancoach in Den Haag in te schakelen. Een loopbaancoach van Choice zal je oplossingsgericht coachen en helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Tijdelijk werkloos, student of niet blij met je huidige functie? Het maken van een carrière switch is geen makkelijke keuze. Zeker niet als je je huidige functie, die zekerheid biedt, moet opzeggen. Met loopbaanadvies in Den Haag krijg je de controle over je carrière weer terug.  Door middel van persoonlijke ontwikkeling krijg je het zetje in de juiste richting.

Dit traject is erop gericht om dé nieuwe baan te zoeken die het beste bij jou past. Waar liggen je interesses en kwaliteiten? Welke competenties heb je en hoe kun je deze inzetten in je leven of loopbaan? Choice helpt je met deze lastige keuzes met onder meer een uitgebreid persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek en aanvullende gesprekken. Meer informatie over coaching nodig? Neem dan snel contact met ons op.

Choice & Partners biedt ook outplacement in Den Haag aan en re-integratie.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden