De outplacement trajecten van Choice en Partners bieden een transparante en persoonlijke aanpak waardoor uw medewerker zo snel mogelijk een duurzame nieuwe functie vindt.

Wat houdt een outplacement traject bij Choice en Partners in?

De outplacement trajecten van Choice en Partners worden volledig op maat samengesteld en zijn zowel individueel als in groepsverband te volgen. Medewerkers leren het verlies van de baan te accepteren,  gaan aan de slag met heroriëntatie en actief solliciteren. Hierbij wordt vanzelfsprekend gebruik gemaakt van social media en van de kracht van netwerken. Ook is er een mogelijkheid om een eigen videoportret te laten maken. En tenslotte wordt ons online platform en gerichte jobhunting in gezet. Choice en Partners vindt het belangrijk om te luisteren naar de medewerker.

Wij kiezen dan ook voor een persoonlijke aanpak, waarbij we de rust en ruimte creëren om vol energie en creativiteit te werken aan ieder individueel van werk naar werk-traject. Tegelijkertijd bestaat het traject uit controleerbare, transparante acties waarbij u als werkgever op de hoogte gehouden wordt.

Wat levert het op? 

Choice en Partners vindt het belangrijk om naar de individuele medewerker te luisteren en kiest voor een persoonlijke aanpak, waarbij we de rust en ruimte creëren om vol energie en creativiteit het doel te bereiken en een duurzame invulling te vinden voor de toekomst zoals een passende nieuwe baan, of een start-up als zelfstandige.

Contact