Loopbaanbegeleiding Nijmegen

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding in Nijmegen? Bij Choice ben je aan het goede adres. Wij kunnen je helpen door middel van een kortlopend traject waarin we de voor- en tegens afwegen van verschillende loopbaan opties. Samen met een erkende loopbaancoach in Nijmegen kijken we naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. Daarna kijken we welke opties het beste bij jou passen. Met deze nieuwe inzichten maak je een gefundeerde beslissing.

Loopbaanadvies Nijmegen

Als jouw kwaliteiten en talenten niet worden benut in je huidige loopbaan, kan dit een reden zijn voor een carrière switch. Weet je alleen niet zo goed wat je wilt en waar je moet beginnen? Laat onze loopbaancoaches in Nijmegen je dan helpen! Samen met een loopbaancoach van Choice formuleer je tijdens een oriënterend gesprek je persoonlijke competenties. Vervolgens stel je samen met je loopbaancoach in Nijmegen je ontwikkelplan op en brengen we je toekomstige loopbaan in kaart. Op deze manier kun jij samen met je coach in beeld brengen wat de volgende realistische en weloverwogen stap in je carrière zal zijn.

Persoonlijke ontwikkeling in Nijmegen

Als je belemmeringen in je werk, functie of studie ervaart, is het een goed idee om een loopbaancoach in Nijmegen in te schakelen. Onze loopbaancoaches in Nijmegen kunnen je oplossingsgericht coachen en helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Wij helpen mensen die tijdelijk werkloos zijn, studenten, maar ook mensen die ontevreden zijn over hun huidige functie. Het maken van een carrière switch is namelijk geen makkelijke keuze. Met loopbaanadvies in Nijmegen krijg je de controle over je carrière weer terug en krijg je door middel van persoonlijke coaching  een zetje in de juiste richting bij je persoonlijke ontwikkeling.

Het loopbaantraject van Choice is erop gericht om dé nieuwe baan te zoeken die het beste bij jou past. Welke competenties heb je en hoe kun je deze inzetten in je leven of loopbaan? Hoe kom je erachter welke carrière écht bij jou past? Choice helpt je met deze lastige keuzes door onder meer een uitgebreid persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek en aanvullende persoonlijke gesprekken. Onze loopbaancoaches in Nijmegen staan klaar om ook jou verder te helpen!

Gratis kennismakingsgesprek in Nijmegen

Wil jij een nieuwe stap in je carrière maken? Maar weet je niet precies hoe? Dan is loopbaancoaching in Nijmegen de eerste stap! Voor een gratis kennismakingsgesprek voor loopbaancoaching in Nijmegen bij Choice vul je het contactformulier hiernaast in. Dan nemen onze loopbaanadviseurs zo snel mogelijk contact met je op. Naast loopbaancoaching in Nijmegen kan Choice & Partners je ook helpen bij re-integratie en outplacement.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden