Loopbaanbegeleiding Groningen

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding in Groningen? Laat onze loopbaancoaches in Groningen je helpen. In een kortlopend traject waarbij we je huidige baan analyseren, helpen we je met een nieuwe stap in jouw loopbaan. We wegen verschillende opties tegen elkaar af. Hierbij kijken we naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. Na persoonlijke gesprekken met een loopbaancoach in Groningen, hebben we op een rijtje wie jij als persoon bent en wat er goed bij jou past. Een passende baan zoeken is hierna dan ook een gefundeerde keuze.

Loopbaanadvies in Groningen

Heb je het gevoel dat je meer kan of ben je geïnteresseerd in een andere loopbaan in Groningen? Dat kan een reden zijn voor een carrière switch. Onze loopbaanbegeleiding in Groningen bestaat onder meer uit een oriënterend gesprek waarin je persoonlijke competenties worden geformuleerd in een ontwikkelplan. Aan de hand van het ontwikkelplan stel je samen met je loopbaancoach in Groningen je toekomstige loopbaan op. De nieuwe fase in je carrière is hierdoor een realistische en weloverwogen keuze.

Persoonlijke ontwikkeling in Groningen

Ervaar je belemmeringen in je werk, studie of huidige functie? Roep dan de hulp in van een loopbaancoach in Groningen. Onze loopbaancoaches in Groningen kunnen je door middel van oplossingsgerichte coaching en training helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Je kan bij ons terecht op het moment dat je zonder baan zit, maar ook als je niet tevreden bent over je huidige baan. Het maken van een carrière switch is geen kleine stap. Zeker niet als dit betekent dat je je huidige functie, die zekerheid biedt, moet opzeggen. Met Choice loopbaanadvies in Groningen word je gestimuleerd om de volgende stap in jouw carrière te zetten door middel van persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan we op zoek naar een andere baan, een baan die écht bij je past.

Hoe kom je erachter welke carrière bij je past? Met personal coaching van Choice als bureau voor loopbaanadvies, gaan we op zoek naar de beste loopbaan voor jou. Onze loopbaancoaches in Groningen combineren je interesses, kwaliteiten en competenties. Na een uitgebreid persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek met aanvullende gesprekken kun je gefundeerde keuzes maken en de volgende stap maken. Onze loopbaancoaches in Groningen staan voor je klaar.

Wil je je aanmelden voor loopbaancoaching in Groningen bij Choice? Laat dan hiernaast je gegevens achter. Naast loopbaancoaching in Groningen kunnen wij je ook helpen bij re-integratie en outplacement.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden