Loopbaanbegeleiding in Eindhoven

Ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding Eindhoven, dan is Choice wellicht de juiste keuze. Choice biedt kortlopende trajecten aan waarin we verschillende loopbaanopties tegen elkaar afwegen. Onze loopbaancoach in Eindhoven gaat samen met jou kijken naar je ambities, talenten, beperkingen, normen en waarden. We zetten hierbij alles op een rijtje en kijken kritisch of dit bij jou als persoon past. Zo neem je een realistische, weloverwogen keuze voor een nieuwe stap in jouw loopbaan. Onze coaches in Eindhoven helpen je graag. Neem nu contact met ons op voor een gratis oriëntatiegesprek.

Loopbaanadvies met coach in Eindhoven

Komen jouw kwaliteiten en talenten tot zijn recht in je huidige loopbaan in Eindhoven? Als dat niet het geval is, kan dat een reden zijn voor een carrièreswitch. Samen met een loopbaancoach van Choice kun je tijdens een oriënterend gesprek je persoonlijke competenties formuleren in een ontwikkelplan. Op deze manier kun jij samen met onze loopbaancoach in beeld brengen wat jij mist bij je huidige baan. Op basis daarvan kun je een weloverwogen keuze maken voor de volgende stap in je loopbaan. Zo kunnen we op resultaat gerichte coaching sessies inplannen.

Persoonlijke ontwikkeling in Eindhoven

Als je belemmeringen in je werk, functie of studie ervaart, is het een goed idee om een loopbaancoach in Eindhoven in te schakelen. Onze loopbaancoach zal je oplossingsgericht coachen en helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties. Tijdelijk werkloos, student of niet blij met je huidige functie? Het maken van een carrière switch is geen makkelijke keuze. Zeker niet als je je huidige functie, die zekerheid biedt, moet opzeggen. Met loopbaanadvies in Eindhoven krijg je de controle over je carrière weer terug en krijg je door middel van persoonlijke ontwikkeling het zetje in de juiste richting.

Dit traject is erop gericht om dé baan te zoeken die bij jou past. Waar liggen je interesses en kwaliteiten? Welke competenties heb je en hoe kun je deze inzetten in je leven of loopbaan? Choice helpt je met deze lastige keuzes met onder meer een uitgebreid persoonlijkheids- en beroepskeuzeonderzoek en aanvullende gesprekken. Onze adviseurs uit Eindhoven staan voor je klaar voor persoonlijk loopbaanadvies en loopbaancoaching!

Wij bieden verder ook andere soorten coaching aan, zoals coaching bij outplacement en re-integratie. Meer info over coaching nodig? Neem dan snel contact met ons op, we helpen je graag.

Maak gratis afspraak met onze adviseurs

  • Hidden