Welke soorten assessments kan Choice en Partners voor u verzorgen ?

Selectie assessment: “De juiste medewerker op de juiste plek” dat is de sleutel voor het succes van  uw onderneming. Daarom is het belangrijk van tevoren goed te onderzoeken wie u in huis haalt. En of deze kandidaat voldoet aan de competenties en waarden die voor de functie in uw organisatie van belang zijn.

Ontwikkel assessment: Hoe zou de medewerker zich verder kunnen ontwikkelen in zijn huidige functie of op een andere plek binnen uw bedrijf? Door het talent van uw mensen in beeld te brengen, kunt u dat talent gericht inzetten. Het ontwikkelassessment biedt uw werknemer concrete handvatten om  zijn competenties verder te ontwikkelen. Een talentvolle medewerker houdt u toch graag binnen boord ?

Loopbaan assessmentWelke kant ga je op met je loopbaan? Met behulp van loopbaantesten grondig kijken wat je verder met je loopbaan wil. Waar liggen je capaciteiten, je interesses, wat vind je belangrijk, waarvoor kom jij in actie ? Soms is het prettig door middel van een loopbaan assessment eens in de spiegel te kijken.

Hoe pakt Choice en Partners zo’n assessment aan ?

Een assessment bestaat nooit alleen uit online testen. Een gesprek met de werkgever om de vraagstelling duidelijk te krijgen en een uitgebreide bespreking van de testresultaten met de kandidaat hoort er natuurlijk bij. Vanzelfsprekend houden we ons aan de richtlijnen van de NIP en heeft de kandidaat het recht om het rapport van tevoren te lezen en zelfs ook tegen te houden.

Contact